На перший погляд, здається, що кожна жінка досконально знає своє тіло і впевнено вибирає потрібний розмір бюстгальтера. Дівчата, перед тим як купити бюстгальтер більше часу приділяють фасоном, забарвленням, мереживо, декору і тд. На жаль, багато припускаються помилок вибираючи розмірну сітку бюстгальтера. Представниці прекрасної статі, все життя носять не свій розмір білизни і не свій фасон. Наприклад, вибирають бюстгальтер з маленькою чашкою або занадто тісний розмір в обхваті, так білизна може зсовуватись верх або передавлює шкіру. Точно також, якщо бюстгальтер купити більше ніж потрібно, є ризик того, що груди не буде підтримуватися належним чином. Подібні помилки, не тільки можуть безглуздо впливати на зовнішній вигляд дівчини, але і спровокувати серйозні проблеми зі здоров'ям.

Правильний вибір нижньої жіночої білизни важливо для здоров'я

купити бюстгальтер

Як вибрати бюстгальтер і чому погано підібрана білизна може нашкодити здоров'ю? Магазин брендової нижньої білизни Lux Ajour зібрав кілька рекомендацій, які допоможуть вам правильно вибрати потрібну модель і розмір бюстгальтера. Особливу увагу потрібно приділяти розміром білизни, через низку наступних причин:

  1. Якщо бюстгальтер більше ніж потрібно, груди не буде підтримуватися належним чином. Якщо протягом тривалого часу ви ходите без підтримки бюста, це призводить до гордовитої навантаженні на трапецієподібні м'язи, що незабаром може викликати больові відчуття. Особливо різко, це можуть відчути власниці пишних грудей.
  2. Якщо бретельки вашого улюбленого мереживного бюстгальтера або іншого фасону занадто тісні, є ризик отримати вм'ятини і зміни на шкірі, поява роздратування і як наслідок ви відчуватимете біль. Крім того, якщо тиск постійне, м'язи деформуються і будуть видні сліди від бретелей на вашій шкірі постійно.
  3. Обхват повинен комфортно прилягати до вашого тіла. Сліди на шкірі від надмірного здавлювання, говорять про те, що кровотік порушений. Обмін речовин в тканинах повинен не повинен бути передавлений. Подібне порушення може навіть підвищити шанс на онкологічне захворювання.
  4. Занадто маленька чашечка, також може порушити кровообіг. Крім того, кісточки, які врізаються в шкіру, можуть травмувати тканини молочної залози. Це сприяє появі новоутворень.
  5. Синтетичні матеріали також можуть завдати непоправної шкоди здоров'ю. Неякісний матеріал викликає роздратування, алергічні реакції та інші захворювання шкіри. Віддайте перевагу натуральним тканинам, адже це білизна, яке контактує зі шкірою. Також, натуральна тканина, дозволяє шкірі дихати і знижує ризик появи попрілостей під час спеки.

Як правильно вибрать бюстгальтер від luxajour.com.ua

Lux Ajour має кілька рекомендацій щодо визначення та вибору правильного розміру:

  • Застебнувши білизна на дальній гачок, переконайтеся в тому, що ремінець щільною прилягає до тіла, при цьому ви можете просунути палець через бюстгальтер.
  • Чашка не порожня і не вільна.
  • Піднявши руки вгору, переконайтеся, що бюстгальтер не підтягується і не зісковзне.
  • Якщо у вас пишна, важка груди, вам потрібно білизна з широкими бретелями.
  • Бретелі потрібно відкоригувати так, щоб вони не впивалися в шкіру і навпаки не сповзає.

Інтернет-магазин нижньої білизни Люкс Ажур в своєму асортименті має широкий вибір білизни. #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур адже завдяки нашим консультантам, на сайті Luxajour.com.ua ви зможете вибрати безшовні бюстгальтера, мереживні або спортивні які підійдуть вам на 99%.