купити комплект жіночої білизниМода реагує на потреби людей, не завжди оперативно, проте, незмінно підлаштовується під запити споживачів. Навіть комплекти спідньої білизни змінилися за останній час! У 21 столітті бренди різного рівня від люкса до бюджетного мас-маркету шиють білизну з головним акцентом на комфорт.

#Відчувай_себе_впевненіше_з_Люкс_Ажур.

і підкорюй світ своєю цілеспрямованістю та красою! Наш онлайн-магазин уже давно в тренді, адже ми пропонуємо зручну та красиву білизну. Заглядай в наш Інстаграм: там завжди багато цікавих новинок!

 

Який комплект білизни купити можна в сучасних магазинах?

Бодіпозитив, нова хвиля фемінізму, бойкотування пропагування однотипності жіночої фігури... За останні кілька років сталася справжня революція в сприйнятті жіночої краси та моди! Комплект білизни купити зі зручним кроєм і в стильному дизайні тепер може практично кожна леді, адже світове модне співтовариство нарешті визнало нераціональність стандартизації.

Ще не так давно красиві комплекти нижньої білизни були малодоступні дівчатам плюс-сайз або красуням з “нестандартною” фігурою. При цьому потреби самих покупчинь навіть з модельними параметрами не особливо приймалися до уваги: що зробить бренд, то і будеш носити. Але жінки хочуть купити комплект білизни, який буде поєднувати в собі зручність і красу, навіщо обирати між ними?

Сучасна леді — цілеспрямована, впевнена в собі, яка знає чого хоче від життя і робить свій вибір сама. Власне як покупчині Luxajour.com.ua! Хізер Ґремстон, менеджерка зі закупівель у відділі спідньої білизни і не тільки з Self Studio’s Body Studio ідеально описала те, що зараз відбувається:

“Визначення сексуальності еволюціонувало. Зараз визначаються почуття жінки, коли вона одягнена в щось, а не те як вона виглядає в архетипній білизні, створеній з урахуванням думки чоловіків. Тепер жінки керують цим.”

Жіноча білизна комплектом або окремо сьогодні створюється саме для жінок — вони та їхні потреби на першому місці, а не предметизація або сексуалізация! Це не означає, що сексуальному натільному одягу немає місця, або що відверта білизна чи з тим же пуш-ап погана. А тільки те, що комплект спідньої білизни купити можна зручний, але при цьому він буде гарним і практичним. Тепер панянки самі вибирають, що їм носити, а дизайнери підлаштовуються під них! Наш інтернет-магазин жіночої білизни запрошує на шопінг!

комплект білизни жіночої

Чому варто купити комплекти спідньої білизни в Lux Ajour?

У нас ти можеш придбати комплекти спідньої білизни на кожен день, для особливого випадку, в різних фасонах/моделях/кольорах. А ще ми гарантуємо:

  • Якість!
  • Швидку доставку “Новою Поштою”!
  • Регулярне оновлення асортименту!
  • Комфортну та стильну спідню білизну у комплекті або ж окремо бюстики і ліфчики!
  • Допомогу з вибором розміру з точністю до 99%!

Люкс Ажур на ринку більше 10 років. Ми любимо красиву білизну і піклуємося про комфорт і впевненості жінок! Обирай наш магазин білизни, і не прогадаєш!