Який купити ліфчик: красивий або зручний? Думати, що одягнути, яскраву, але абсолютно некомфортну ажурну модель або практичну затишну річ? Зараз не потрібно вибирати. Мода стає зручною, а привабливою можна бути не на шкоду своєму самопочуттю.

Практично кожен актуальний магазин білизни має в своєму асортименті спокусливі кежуал варіанти. Багато в чому на тренди вплинула популярність активного способу життя і вуличний стиль. Лосини, спортивні костюми, кросівки давно вийшли за межі спортзалу.

Ще один важливий фактор - бодіпозітів. Сучасна жінка швидше віддасть перевагу купити безшовний бюстгальтер, щоб носити його на свято і вдома, ніж модель з неймовірним пушапом, яка підганяє індивідуальні форми в один «ідеал».

Магазин Люкс Ажур зібрав три головних новинки, які найкращим чином відображають тренди на індивідуальність, особистий комфорт і зовнішню бездоганність. Зверніть на них увагу і при будь-яких обставинах #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур.

Який купити бюстгальтер з 3 варіантів?

Якщо ви цінуєте затишок, вам припадуть до душі наші новинки, і питання «який саме купити бюстгальтер» навіть стояти не буде. Тому що всі вони бездоганні.

1.Спортивні бюстгальтери.

Забезпечують хорошу підтримку грудей. Мають компресійні якості. М'які і приємні до тіла. У такому варіанті можна відправитися і на йогу, і на каву з подружками. Велика кількість яскравих кольорів і варіацій пошиття не зможуть залишити нікого байдужим. Ще один безперечний плюс - легкість в догляді. Спортивний бюстгальтер купити, значить придбати другу шкіру.

2.Ліфчик без кісточок.

Характеризується м'якою чашкою і здатністю добре підтримувати бюст. Має один істотний побічний ефект - відсутність заломів на шкірі від жорстких кісточок. Добре підходить під топи з низькою горловиною або V-подібним вирізом.

3.Подовжений ліф.

Це оновлена ​​версія бюстиків, модних в 1930-1950 роках. Спочатку вони були покликані зробити жіночу фігуру в формі пісочного годинника. Дизайнери 21 століття взяли цей ретро-образ і зробили з нього більш комфортний варіант.

Незважаючи на всі тренди, незмінною любов'ю всіх дівчат залишається також мереживний бюстгальтер. Незалежно від типу ліфчика, головне - правильно підібрати розмір і форму чашки. Незаперечний факт - ми найкраще виглядаємо в тому, в чому відмінно себе відчуваємо.

Інтернет магазин жіночої білизни: умови доставки та оплати

Наш інтернет магазин жіночої білизни піклується про своїх покупців і пропонує найбільш гнучкі умови співпраці.

  1. Існує накладений платіж по передоплаті в 100 грн. або оплата повної суми на карту Приватбанку.
  2. Доставка товару здійснюється Новою поштою.
  3. Максимально швидка відправка замовлення.
  4. Відсутність можливості повернення речей, тому що Lux Ajour турбується про здоров'я своїх клієнтів.

Здійснити покупку можна на сайті Luxajour.com.ua, або в інстаграм-магазині.