Комплекти нижньої білизни – це невід'ємні елементи гардероба кожної модниці. Вони, безсумнівно, стануть в нагоді як для щоденного носіння, так і для особливих випадків. У таких виробах кожна представниця прекрасної статі буде відчувати себе особливою, красивою і впевненою.

 

Купити комплекти нижньої білизни: топ-5

Високоякісні комплекти нижньої білизни купити недорого можна на сайті Luxajour.com.ua. Найпопулярніші варіанти, які представлені в каталозі:

  1. Ніжний мереживний комплект білизни молочного кольору. Всередині чашки поролон з ефектом push up, а трусики – безшовні сліпи з лазерною обробкою. Бретельки – знімні...
  2. Чорний красивий комплект нижньої білизни Анжеліка зі знімними бретельками без кісточок із застібкою на трьох гачках. Бюстгальтер не обмежує рухів, не передавлює груди і дарує своїй власниці відчуття легкості.
  3. Пудровий набір з мінімальним пуш-апом, прикрашений стрепами і вишитим принтом. Він підходить як для щоденного носіння, так і для романтичного вечора.
  4. Оливковий безкаркасний набір з гладкою текстурою з бавовни: чашки з найтоншого невагомого поролону, а трусики –максимально комфортні сліпи.
  5. Жіночої білизни комплект чорного кольору з невеликим пуш-апом, прикрашений стрепами.

В онлайн-магазині можна знайти стильні мереживні, атласні, напівпрозорі і бавовняні моделі, що складаються зі зручного бюстгальтера і не менш комфортних трусиків.

Ми пропонуємо оригінальні фасони, величезну кількість кольорів, елементів декору, якісної фурнітури і доступні ціни, тому вибрати підходящий екземпляр у нас зможе кожна жінка. Вироби не деформуються і не втрачають своєї привабливості навіть після численних прань.

купити комплект білизни від люкс ажур

Інтернет магазин жіночої білизни Lux Ajour – все найкраще для вас

Мультибрендовий інтернет магазин нижньої білизни для жінок «Люкс Ажур» завжди дбає про якість представленої продукції та про здоров'я своїх клієнтів, тому товари обміну і поверненню не підлягають.

Купуючи такі предмети гардероба, варто ретельно вивчити розмірну сітку і виміряти свої параметри, щоб підібрати правильний варіант. При необхідності досвідчені консультанти зможуть підібрати вам розмір з точністю 99%.

Всі новинки можна детально розглянути на нашій станиці в Instagram. Замовити трендовую модель, що сподобалась, можна написавши в Direct. Ми доставляємо товари за допомогою «Нової Пошти» по всій території України. Для замовлень на суму від 900 грн. незалежно від регіону доставка буде безкоштовною. Постійним покупцям надається знижка 5% на постійній основі. Є кілька способів оплати – на картку «Приватбанку» і при отриманні.

Насолоджуйся тільки кращим одягом і #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур.