Романтичні стосунки - це зазвичай не грандіозні та пафосні події, а дрібниці, які приносять задоволення і жінці, і чоловікові. Одна з таких речей - красиві комплекти нижньої білизни, що викликають захват у другої половинки. Lux Ajour зробив добірку моделей, що підходять для усамітнення закоханих.

 

Комплекти нижньої білизни - 7 кращих моделей

Наші комплекти нижньої білизни мультибрендові та постійно оновлюються в асортименті, але все ж ми змогли вибрати найбільш розкішні приклади, які обов'язково припадуть вам до смаку:

Комплекти нижньої білизни

  • Комплект білизни Enuo AngGee 5097 молочний. Ніжний мереживний комплект білизни, що складається з бюстгальтера з пуш-апом і трусиків сліпів, шлейки не знімаються. Бюст на кісточках не доставляє незручностей та не обмежує в рухах.
  • Комплект білизни Ang Gee 5214 чорний. Надзвичайно пристрасний та стильний шкіряний комплект нижньої білизни підкреслить ваш зухвалий образ. Чашка бюстгальтера містить пуш-ап, шлейки не знімні. Особливо сексуальність підкреслюється портупеєю з металевими кільцями на грудях. Трусики бразильяни прикрашені ззаду сіточкою без швів.
  • Комплект Mandhari 21760 чорний. Сувора, але в той же час розкішна модель з пуш-ап ідеально підтримує груди чашкою без кісточок. Відмінна особливість бюстгальтера - здатність зібрати груди з боків за рахунок просилікованного контуру. Бретелі знімні, застібка на трьох гачках.
  • Комплект білизни Enuo AngGee 5202 червоний. Бюстгальтер - формована чашка на каркасах з невеликим пуш-апом. Ви можете оцінити виняткову оригінальність моделі: комплект виконаний повністю з мереживного матеріалу з бавовняної ластки, лямки не відстібаються, але регулюються, спереду комплект прикрашають еластичні стрічки.
  • Комплект Your Touch SI-1120 чорний. Мереживний комплект білизни, який вражає комфортом з невеликим пуш-апом і трусиками бразильянками, надає легкості при русі і не відчувається на тілі. Екземпляр виконаний з натурального бавовняного матеріалу.
  • Комплект Vlavaris 21878 чорний. Розкішний комплект нижньої білизни купити Україна з формованою чашкою на кісточках з невеликим коректором. Модель прикрашена декоративними незнімними стрепами, бретелі регулюються по довжині. Елегантні трусики сліпи ідеально зливаються з контуром фігури.
  • Комплект AngGee 5212 чорний. Жіноча білизна комплект має невеликий пуш-ап та чашки на кісточках підкреслюють всі переваги фігури. Прикрашений стрепами бюст візуально збільшує розмір грудей, але не виглядає великоваговим. Трусики сліпи прикрашені подвійною сіточкою ззаду.

Якими не були ваші смаки - у Люкс Ажур ви завжди зможете комплект білизни купити за доступними цінами, а при замовленні від 900 грн доставка здійснюється за наш рахунок!

 

Магазин нижньої білизни Люкс Ажур - ваша допомога у виборі ідеальної білизни

Магазин нижньої білизни Люкс Ажур працює на ринку більше 10 років, і наша мета - приносити користь клієнткам, робити їхнє життя простіше та яскравіше. Тому ми надаємо послугу консультації від наших операторів будь-яким зручним для вас способом! Вони мають великий професійний досвід в підборі білизни і зможуть легко допомогти вам купити комплекти нижньої білизни з відповідними формами і розмірами.

Купити комплект жіночої білизни, який припав вам до душі, можна на сайті Luxajour.com.ua. Якщо ви перебуваєте в пошуках інших моделей, то запрошуємо вас в наш інстаграм - www.instagram.com/luxajour.

Купуй модну брендову білизну і #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур.