Якщо у вашому гаркупити бюстгальтери без бретельок   деробі є відкриті речі, вишукані вечірні наряди з глибоким декольте або оголеною спиною, то вам потрібно подбати про відповідну нижню білизну, яке буде непомітною під таким одягом. Краще рішення в такому випадку – купити бюстгальтер без бретельок. Така модель зручна в носінні, не сповзає і зовсім непомітна. Її можна носити з майками, топами, одягом з відкритими плечима. Підходить бюстгальтер Анжеліка і для суконь або сарафанів з вирізами різної глибини і форми. Купуй найкраще і #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур..

 

Чому купити бюстгальтер в Lux Ajour – правильне рішення?

Купити бюстгальтер недорого можна в інтернет-магазині «Люкс Ажур». В каталозі є кілька варіантів в різних кольорах. Найпопулярніший бюстгальтер без бретельок – з мікрофібри без кісточок і без декоративних елементів. Доступні чорні, білі і бежеві екземпляри. Вони допомагають підкреслити лінію декольте, а також візуально збільшити об'єм грудей. З такою білизною кожна жінка буде виглядати чарівно. Маючи такий виріб в своєму гардеробі, будь-який образ буде продуманий до найменших деталей. Моделі, представлені в каталозі, характеризуються:

  • зручною посадкою по фігурі;
  • зносостійкістю;
  • підвищеною еластичністю.

Ми стежимо за модними тенденціями і регулярно поповнюємо асортимент онлайн-магазину трендовими новинками. Тканини, з яких виготовлені вироби, гіпоалергенні і приємні до тіла. Вони невибагливі в догляді і не втрачають свій привабливий зовнішній вигляд навіть після численних прань.

 

Мультибрендовий магазин нижньої білизни: як підібрати підходящу модель на сайті Luxajour.com.ua?

Детально ознайомитися з моделлю, що сподобалася ви можете по фото і опису на сайті. Щоб не помилитися з розміром, обов'язково скористайтеся нашою розмірної сіткою. З її допомогою вийде підібрати ідеальний ліфчик Анжеліка. Не варто купувати виріб навіть на пів розміру менший або більший. При необхідності професійні консультанти магазину нижньої білизни можуть допомогти в виборі бюстгальтера. Вони запропонують ідеальний варіант за вашими мірками. Замовити екземпляр, що сподобався можна також на нашій сторінці в Instagram, написавши в дірект.

Доставка здійснюється кур'єрською службою «Нова Пошта». Оплатити товар можна при отриманні або зробивши переказ на картку «Приватбанку». Приємний бонус – даруємо безкоштовну доставку при замовленні на суму 900 гривень і більше. Крім того, ми пропонуємо п'ятивідсоткову знижку постійним покупцям на весь асортимент.

Варто враховувати – білизна обміну та поверненню не підлягає, тому ми гарантуємо, що до вас її ніхто не міряв. Наші речі подарують вам максимальний комфорт, а носити їх – одне задоволення.