Один і той же комплект білизни в двох різних жінок може прослужити абсолютно різний час при однаковій експлуатації. У чому ж справа? Секрет в догляді. Здавалося б прості рекомендації можуть істотно продовжити життя речі.

Для початку достатньо просто уважно прочитати етикетку на бюстгальтері. Там вказано температурний режим прання, як сушити і прасувати комплект білизни. Також існують загальні поради, дотримання яких допоможе максимально довго зберегти річ в новому і охайному стані. У цій статті розглянемо найголовніші з них.

7 порад, як придбати комплекти нижньої білизни і доглядати за ними

Перша і головна порада - купити комплекти нижньої білизни в надійного продавця. Якість речей має величезне значення. Інші рекомендації такі:

купити комплект нижньої білизни

  1. Віддавати перевагу ручному пранню. У пральній машинці дуже легко пошкодити і без того ніжну тканину. Можуть вийти з ладу кісточки бюстгальтера або порватися мереживні елементи. Та й самі чашки втрачають колишню форму.
  2. Якщо ж машинного прання не уникнути, то комплекти нижньої білизни потрібно зберігати в спеціальному мішечку або сіточці. Крім того, обов'язково використовувати делікатний режим.
  3. Для миття краще вибрати дитячий засіб. Він більш ніжний і не так схильний викликати алергію.
  4. Оптимальний температурний режим - 30 градусів. Дотримуватися його потрібно, щоб красиві комплекти нижньої білизни не перетворилися в розтягнуті безформні ганчірочки.
  5. Під час чищення необхідно розділяти речі за кольором.
  6. Кращим способом сушіння є свіже повітря, навіть взимку рекомендується уникати гарячої батареї. Інакше ви ризикуєте, що ваш улюблений комплект білизни купити який ви так мріяли, під впливом високих температур втратить колишню еластичність.
  7. Бажано не викручувати і без того делікатне полотно.

Що стосується прасування спіднього, то тут все залежить від тканини. І тому краще купити комплект нижньої білизни і уважно прочитати етикетку. Ще один спосіб продовжити життя улюбленого одягу - правильно його зберігати. Ні в якому разі не можна скидати все в одну купу з шкарпетками або колготками.

Магазин нижньої білизни з кращими світовими брендами

комплект білизни купити

Люкс Ажур - це найкраще місце для придбання інтимних деталей. Наш магазин нижньої білизни зібрав комплекти від надійних виробників зі світовим ім'ям. Якість, яку ми пропонуємо, є запорукою довгого використання. Це як генетика. Якщо з нею все добре, то при правильному вихованні можна домогтися значного успіху. З нашим асортиментом все дуже схоже. Потрібно комплект нижньої білизни купити у нас, правильно за ним доглядати. І вуаля - довго насолоджуватися його свіжістю і красою.

У числі інших переваг компанії Lux Ajour:

  1. Великий досвід роботи на ринку. Ми одягаємо дівчат по всій Україні вже понад 10 років.
  2. Професійні консультанти, які підберуть за мірками потрібний розмір з точністю 99%.
  3. Регулярне оновлення асортименту на сайті Luxajour.com.ua. і сторінці в інстаграмі.
  4. Швидка доставка. Наш інтернет магазин жіночої білизни готовий відправити вам товар в день його замовлення.

Ще один бонус - відповідність модним тенденціям. #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур., адже ти завжди в топі, навіть якщо про це відомо тільки тобі. А це ж найголовніше.