Як тільки погода стає прохолодною, носіння суконь передбачає додаткових засобів, щоб утеплити ноги, а саме - колготи панчохи. Іноді буває складно вирішити, що ж саме підійде. Багато що залежить від гардеробу і фізіологічних особливостей жінки. Ось докладна інформація, яка може підказати купити колготки або панчохи жіночі.

Панчохи або колготки: переваги та особливості виробів

Однозначної відповіді, що краще панчохи або колготки просто не існує. Тому, що носити, суто справа смаку, хоча існують певні особливості. Колготки бувають тонкі капронові і щільні теплі. Перший варіант зазвичай виготовляється з нейлону, спандекса і їх складових, в той час як утеплені або, як їх ще називають, зимові - з вовни, кашеміру або бавовни.

дівчина в чорних панчохах

 

Жіночі колготки мають багато переваг:

  1. Величезний вибір кольорів, візерунків і видів посадки на талії.
  2. Універсальність. Можна один раз купити колготки жіночі і носити їх практично всі сезони.
  3. Стягуючий ефект. Вони добре замаскують нерівності на стегнах або допоможуть приховати животик.
  4. Зберігають тепло в тазостегновій області.
  5. Є незмінним атрибутом ділового стилю.

Панчішні вироби зазвичай триматися на нозі, завдяки силіконовій вставці або спеціального паска на стегнах. Звичайно ж, з огляду на свій крій, вони не зігріють в морозний день, але крім цього мають масу плюсів:

  • Елемент чуттєвого сексуального образу. Складно без них, наприклад, уявити романтичну вечерю.
  • Різноманітність кольорів і дизайну. Тим більше, що зараз можна панчохи купити дешево.
  • Зручні в носінні.
  • Мають певний ретро-шарм і є важливим елементом весільного образу.
  • Більше підходять під облягаючий наряд, оскільки немає швів на талії.

Зазвичай в гардеробі жінки є багато пар речей. Головне, щоб вони були від якісного виробника. Люкс Ажур пропонує своїм клієнтам кращі бренди, які комфортно носяться і привабливо виглядають.

Поради тим, хто бажає купити панчохи і колготки

 

Перш, ніж купити панчохи або колготи, потрібно з’ясувати свої параметри. Важливо знати свій зріст, вагу та об'єм стегон. Як правило, виробники на упаковці все детально описують. До того ж, наш магазин білизни завжди готовий допомогти з вибором потрібного розміру.

Другий момент - звертайте увагу на свої індивідуальні особливості і візерунки виробу. Моделі в сіточку можуть зробити повні ноги візуально ще повнішими, а горизонтальні лінії - вкоротити довжину ніг. Серед інших важливих правил:

  1. Панчохи повинні бути на тон світлішими, ніж одяг. На сайті Luxajour.com.ua є багато моделей під всі образи і події.
  2. Резинка або поясок, які просвічуються або виступають з-за довжини спідниці виглядають вульгарно.
  3. Приклад правильно підібраного розміру - відсутність складок або передавлювання шкіри. Наш інтернет магазин жіночої білизни підбере ваш розмір з імовірністю 99%.

Ще один важливий момент, від якого залежить ваше здоров'я - речі повинні бути не ношені, їх ніхто не повинен міряти. Lux Ajour ретельно дотримується цього припису. Тому #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур. Впевненою не тільки в своєму бездоганному зовнішньому вигляді, але і з гігієнічних міркувань.