Трусики - незамінний предмет одягу. У зв'язку з різними модними тенденціями може бути непросто знайти правильні трусики. Тому ми створили просте керівництво по тому, які види трусиків жіночі можна носити з вашим одягом для навчання, роботи або великого виходу в світ.

Види трусиків і з яким гардеробом їх поєднувати

Ймовірно, ваша спідня білизна є одним з найважливіших предметів у вашому гардеробі. Правильна пара трусиків - основа будь-якого вбрання, яке підвищить вашу впевненість і комфорт. Але не завжди один стиль підходить для кожного випадку, тому бажано розрізняти види трусиків і з яким саме одягом вони поєднуються.

Любите ви свободу стрінгів або повне прикриття високою білизною - ось шість різних стилів нижньої білизни, які вам знадобляться в верхньому ящику. Також ми порадимо, для якого одягу вони підходять найкраще, щоб труси жіночі купити, які підходять саме вам:

Види трусиків Lux Ajour

  • Стрінги. Не хочете щоб ваша спідня білизна була видна усім? Ви, напевно, вже знаєте, що вам слід придбати стрінги, які безперечно варто носити під облягаючими сукнями і приталеними брюками.
  • Труси сліпи забезпечують більше захисту, ніж стрінги, але менше, ніж бікіні. Більш кокетливі та грайливі, ніж типовий крій бікіні, сліпи як і раніше є відмінним повсякденним варіантом, який можна носити під зухвалий настрій!
  • Бразиліан труси. Між шортами і бікіні, бразиліана мають трохи більше покриття по лінії ніг, ніж розріз бікіні, але все ж сидять на кілька дюймів нижче вашої природної лінії талії. Якщо ви любите носити брюки і джинси із заниженою талією, такі трусики купити жіночі варто, оскільки вони зводять до мінімуму ризик випадково оголити нижню білизну.
  • Високі коригувальні труси, створені для повного покриття з лініями для схуднення. Звичайно, деякі можуть називати їх «трусиками бабусі», але купити таку білизну варто, якщо ваш одяг має низ із завищеною талією або в будь-який час, коли ви хочете почувати себе в більшій безпеці.
  • Труси шортики - універсальний предмет, який може добре виглядати як під одягом, так і сам по собі. Ідеально підходить для сну і в якості домашньої одягу в цілому.
  • Безшовні труси забезпечують щільну посадку нижньої білизни, усуваючи громіздкі шви і крій, які утворюють видиму лінію трусів. Безшовні трусики допомагають створити гладкий силует, що робить їх ідеальними для носіння під щільно приталеними брюками, спідницями і сукнями.

У нашому асортименті ви можете купити недорого жіночі трусики всіх видів, які представляють зручні моделі з якісних матеріалів, що не здавлюють шкіру, добре виглядають з будь-яким одягом і в цілому не приносять дискомфорту при носінні на тілі.

Магазин нижньої білизни Люкс Ажур - суворі принципи та висока якість

Магазин нижньої білизни Lux Ajour - перший в Україні, якого дійсно хвилюють високі стандарти якості асортименту і хороша репутація в комунікації з покупцями і бізнес-партнерами. З нами варто співпрацювати, оскільки ми:

  • Ретельно відібрали кращі бренди комплектів, трусиків, бюстгальтерів;
  • Акцентуємо увагу тільки на кращих дизайнах;
  • Завжди стежимо за модними новинками;
  • З розумінням ставимося до наших клієнтів, тому у нас завжди можна купити жіночі трусики недорого.

Виглядай спокусливо і #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур!