Як ми знаємо, бюстгальтери вимагають додаткового догляду і їх не варто прати з іншими речами, а моделі з пуш ап - ще більш делікатні, оскільки їхні чашечки мають підкладку. Пояснюємо, як прати бюстгальтер пуш ап і не пошкодити його.

 

Кілька порад про те, як прати бюстгальтер пуш ап

Як і будь-який інший тип бюстгальтера, ваш бюстгальтер пуш-ап необхідно прати і доглядати за ним належним чином, щоб підтримувати його форму. Наприклад, ви повинні знати, як правильно з ним поводитися при пранні:

Бюстгальтер пуш-ап

Жіночий бюстгальтер

  • Не кидайте бюстгальтер пуш-ап разом з брудними кросівками в пральну машину;
  • Перед пранням обробіть плями на бюстгальтері. Нанесіть на плями засіб для видалення плям для білизни. Перед пранням залиште на 30 хвилин.
  • Періть у щадному режимі. Застебніть гачки і помістіть бюстгальтери в сітчастий мішок для прання, а після цього встановіть машину на найкоротший цикл і використовуйте холодну воду.
  • Використовуйте звичайний пральний порошок для бюстгальтерів пуш-ап з синтетичної або бавовняної тканини і м'який миючий засіб для мереживних бюстгальтерів.
  • Бюстгальтер push-up може пратися вручну, якщо ви дуже боїтеся деформації. Для цього наповніть ванну або раковину теплою водою. Додайте м'який миючий засіб і застебніть бюстгальтер на гачки, вивернувши його навиворіт. Замочіть його у воді на 5 хвилин, а потім вимісить бюстгальтер руками, поки він ще занурений у воду. Дайте йому втягнути воду ще кілька хвилин, потім добре промийте чистою водою.
  • Обережно стисніть бюстгальтер пуш ап, щоб видалити надлишки води - не віджимайте і не перекручуйте його, інакше ви викривите форму - потім загорніть його в чистий банний рушник, щоб видалити більше води.
  • Ніколи не кладіть бюстгальтер з пуш ап до сушилки, окільки це може привести до збиття матеріалу і деформації набивки чашок. Після миття руками змініть форму чашок, а потім покладіть їх на плоску поверхню, щоб вони висохли.

В якому магазині варто купити push up бюстгальтер в Україні?

 

Як зробити подарунок для себе? Купити бюстгальтер пуш ап в Люкс Ажур!

Люкс Ажур має зручну навігацію по сайту, на якому можна легко оформити замовлення, а вибрати моделі з пуш ап ви можете і в нашому інстаграмі - www.instagram.com/luxajour.

Чому інтернет-магазин Люкс Ажур є особливо привабливим для клієнток?

  • Ми орієнтуємося на мультибрендовість, тому у нас ви зможете знайти моделі найрізноманітніших розмірів і фасонів;
  • Бюстгальтер push up купити можна в будь-який зручний для вас час;
  • Ми гарантуємо 100% впевненість, що ви купуєте абсолютно нову білизну, оскільки Lux Ajour не займається поверненням замовлень;
  • Наша висока якість поєднується з демократичною вартістю, тому в нас завжди можна купити бюстгальтер пуш ап за доступною ціною.

#Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур і вибирай одяг, який робить тебе щасливою!