Безшовні трусики - різновид нижньої білизни, в якому відсутні помітні шви. Багато людей носять їх, оскільки вони ідеально прилягають до тіла. Це робить їх приємною і непомітною альтернативою звичайній нижній білизні. Інтернет магазин жіночої білизни Lux Ajour розповідає про технологію виготовлення безшовної білизни, моделях свого асортименту і причинах, чому дизайн без швів став таким популярним.

 

Безшовні труси - техніка виробництва, моделі, переваги

Технологія виробництва, через яку проходять безшовні труси, схожа зі створенням панчіх і колготок. Екземпляри виготовляються на спеціальних високоточних верстатах за принципом плетіння по колу. Обробка лазером дозволяє закріпити нитки без використання швів, тому в подальшому краї трусиків не розпускаються.

Жінка в безшовній білизні бежевого кольору

Деякі продавці обманюють клієнтів, видаючи за труси безшовні білизну з тонкими напівпрозорими швами. Ви швидко зрозумієте, що перед вами звичайна білизна, якщо побачите навіть невеликі стежки.

Існує стереотип, що безшовна білизна - одноманітна і нудна, але наші моделі можуть мати власний оригінальний дизайн, у нас є безшовні:

  1. відверті сліпи;
  2. комфортні бразиліана;
  3. красиві моделі, що входять в комплект білизни.

Чому ж білизна без швів звела з розуму тисячі модників?

  • Кращий рівень комфорту. Невидимість під одягом - один з найефективніших способів підвищити самооцінку. Істотною перевагою купити безшовні труси є великий комфорт, який вони забезпечують. Який би тип статури ви не вибрали, ці трусики легко адаптуються до вашій фігури.
  • Відмінна еластичність трусиків. З огляду на цю характеристику, ці трусики будуть прилягати до тіла, як ще один шар шкіри, не обмежуючи в рухах.
  • Доступність і висока якість. Хоча труси жіночі безшовні виготовляються з використанням найбільш передових технологій, більшість з них доступні за ціною.
  • Підходять для тренувань. Безшовні моделі не обмежують, але приємно облягають тіло. Щільна підтримка, яку вони забезпечують в області таза, дозволяє жінкам вільно виконувати вправи і рухи, не відчуваючи себе ніяково перед іншими людьми. Ці труси безшовні жіночі спеціально розроблені, щоб не ковзати по шкірі. Навіть інтенсивні вправи, такі як присідання, скручування, біг підтюпцем або ходьба, не викликають сповзання нижньої білизни.
  • Чудове поглинання вологи. Більшість цих безшовних трусиків створені спеціально для того, щоб вбирати надлишки поту. Безшовні труси купити – значить забезпечити охолодження тіла, а здатність відводити піт робить їх ідеальними для кожної жінки.
  • Екологічність. Більшість цих продуктів виготовлено з екологічно чистих компонентів. Це робить їх чудовою альтернативою для людей, що піклуються про своє благополуччя, а також про планету, тому вони вирішують купити безшовні трусики.

 

Як вибрати розмір нижньої білизни - Люкс Ажур надасть вам відповідь

Але при виборі безшовних моделей ви неминуче зіткнетеся з питанням - як вибрати розмір нижньої білизни? Люкс Ажур готовий вам в цьому допомогти!

Кращий спосіб визначити розмір білизни - скористатися консультацією наших операторів, які з радістю підберуть вам потрібний розмір і модель і порадять купити безшовні трусики, що дійсно вам підходять.

Кращі моделі безшовних трусиків ви можете знайти на нашому сайті Luxajour.com.ua та в інстаграмі - www.instagram.com.

Одягай улюблене вбрання та #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур.