Серед розмаїття білизняних брендів нескладно розгубитися, але тобі точно не доведеться мучитися з вибором! Купити жіночу спідню білизну в Україні за доступною ціною, відмінної якості, і що не менш важливо — красиву і зручну, ти завжди можеш у нас!

Lux Ajour більше 10 років на ринку, і за цей час зрозумів, хто є хто серед виробників! Також ми досліджували потреби наших покупців, що важливо для кожної леді, адже ми хочемо дарувати тобі винятковий комфорт, задоволення і можливість купити брендову нижню білизну. Так і з’явилися шикарні лінійки ЛюксАжур!

Які бренди пропонує магазин спідньої білизни LuxAjour?

купити нижню білизнуНе відмовляй собі у задоволенні кожен день насолоджуватися красивою білизною! Повір, для оновлення твого будуарного гардероба не потрібно багато грошей, досить відвідати наш магазин спідньої білизни! Які бренди-виробники представлені в колекції:

  • Weiyesi. Китайський бренд недорогої, але різноманітної та якісної білизни. Акуратне пошиття, багатогранна колірна палітра. Weiyesi комплекти йдуть з класичними бюстиками, а також бралетт, балконет, бюст’є. Сучасні тонкі бюстгальтери або ліфи з мереживним поясом, трусики сліпи або танга? “Ваїсі” догодить кожній леді! Якщо тобі потрібно купити спідню білизну практичну, але при цьому сексуальну, вибирай ці моделі!
  • Luna Lingerie. Європейський бренд, що оспівує лаконічну класику в сучасній інтерпретації! Литі форми бюстика, laser cut обробка, відсутність кісточок — Luna білизна створена з любов’ю та зі застосуванням високих технологій! Їх продукція завжди актуальна та гармонійно виглядає на кожній панночці.
  • Obsessive. У тебе грайливий настрій? Хочеш здивувати другу половинку або порадувати себе сексуальною новинкою? Luxajour.com.ua допоможе з цим. Рекомендуємо звернути увагу на цей польський бренд. Лінійка еротичної та сексі білизни зводить з розуму з першого погляду та дотику. Obsessive купити можна як у вигляді повсякденного або особливого комплекту, так і пустотливі костюмовані боді і бодістокінги, набори з трусиками або пеньюари.
  • Acousma. Французький бренд знає, чим побалувати жінок! Така спідня білизна в Україні користується великою популярністю, адже вона — це ода жіночності й витонченості! Великий вибір бюстиків з мереживом і сіточкою, різних фасонів трусиків з високою і середньою посадкою. Acousma білизна має ретельно продуману конструкцію і лаконічний дизайн, тому вона настільки популярна в Європі!

Ми знаємо, яка білизна потрібна саме тобі! З турботою про кожну леді, яка довірила нам найпотаємніше, підбираємо тільки класні бренди! #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур кожен день, в будь-якому місці і пору року! Для цього досить вибрати кілька комплектів з нашої колекції. Чекаємо на твої замовлення на сайті і в Інстаграм!

Де спідню білизну купити недорого і з безпечним доставленням? Lux-Ajour влаштує найкомфортніший онлайн-шопінг!

У нашому онлайн-магазині ти дійсно можеш спідню білизну купити недорого. Адже ми подбали про оптимальну ціну, а ще регулярну знижку в 5% кожній нашій постійній покупчині! Також будь-яке замовлення на суму від 900 грн відправляємо безкоштовно! Посилки меншою вартістю відправляються за рахунок покупця.

Жіночу спідню білизну купити можна зі швидкою доставкою “Нової Пошти”. У нас повна оплата переказом на банківську карту або ж через накладений платіж за попередньою оплатою у 100 грн. Люкс Ажур дотримується чинного законодавства країни, тому повернення та обміну товару немає. Будь спокійна: ти отримаєш виключно нову білизну!

Попри те, що це інтернет-магазин спідньої білизни, тут можна гарантовано придбати ідеальний комплект! Наші менеджерки з точністю до 99% підберуть чудову річ саме на тебе! Не соромся до них звертатися! Каталоги регулярно оновлюються, щоб ти могла купувати тільки найкращі актуальні моделі! Безумовно, ми також подбали про широку розмірну сітку, так що красиву обновку підберемо на будь-яку фігуру.