Вибір нижньої білизни - завдання не з легких, оскільки необхідно підібрати комплект, який буде не тільки зручним, але й привабливим. Тільки тоді жінка відчує себе королевою та буде готова до будь-яких сюрпризів. Тому кожна жінка так уважно ставиться до свого зовнішнього вигляду й вибору нижньої білизни - наприклад, важливо знати, що входить в комплект нижньої білизни, адже від цього залежить, для якого випадку ви її купуєте.

 

Комплект жіночої нижньої білизни: коротко про його особливості

Купити жіночий комплект білизни

Жіноча білизна

Існує стереотип, що комплект нижньої білизни складається тільки з бюстгальтера і трусиків, але світ моди куди більш різноманітний. Будь-який магазин нижньої білизни повинен пропонувати комплекти з різним складом. Розглянемо такі основні категорії:

  • Комплект бікіні розділений класичним чином на бюстгальтер і труси, але сама модель може мати різну посадку, колір і фасон;
  • У боді бюстгальтер і нижня частина з'єднані. Хоча боді пропонує більше захисту, ніж два окремих предмета, воно в чомусь ще більш є сексуальним. Такий комплект жіночої нижньої білизни підійде як для повсякденного носіння, так і для особливих випадків. 
  • Бюстгальтер у комплекті може мати форму браллета. Це бюстгальтер без кісточки або інших структурних елементів, тому він, як правило, забезпечує меншу підтримку. Зверніть увагу, що у деяких бюстгальтерів немає застібок, і їх необхідно знімати через голову.
  • Крім того, бюстгальтери можуть мати бюст'є - це подовжений верх, який зазвичай покриває всю або більшу частину тулуба. Для «весільного» образу обирайте білі та мереживні моделі. Якщо ви хочете підвищити сексуальну привабливість, виберіть більш строгий стиль в чорному або червоному кольорі. Хочете чогось екстравагантного? Спробуйте прикріпити підв'язки, щоб можна було додати панчохи до стегна.
  • Комплект білизни також може мати сорочку - це коротке плаття-комбінаця, яку можна поєднувати з відповідним бікіні або стрінгами. У ньому ви відчуєте себе такою гарною і кокетливою.
  • Корсет. У минулому корсети відчутно стягували талію й мали люверси і краватки, які щільно затягувалися, стискаючи середину. Сьогодні ці комплекти нижньої білизни можуть використовуватися навіть у вигляді коректуючого одягу, який допомагає згладити зовнішній вигляд тулуба. Для вашого особливого дня підберіть корсет з такими деталями, як мереживо, люверси, атласні бретелі або прикріплені підв'язки.
  • Камісоль - це елемент нижньої білизни, зазвичай з тонкими лямками. Виберіть один з шовковистої або атласної тканини з мереживними вставками для створення розкішної атмосфери і поєднуйте його з короткими шортами.

Коли ви вибираєте нижню білизну, то не варто самостійно складати комплект. Дуже складно підібрати ідентичні кольори, тканину, візерунки, щоб все виглядало гармонійно, тому вам знадобиться допомога фахівця.

 

Купити комплект нижньої білизни Люкс Ажур - гарантія якісної покупки

Ідеальний комплект жіночої білизни допоможе інтернет магазин нижньої білизни Люкс Ажур. Чому тут варто купити комплект нижньої білизни?

  • Брендові марки від перевірених виробників;
  • Привітні консультанти, які допоможуть вам з вибором комплекту;
  • Широкий асортимент моделей, який оновлюється до кожного сезону;
  • Демократичні ціни;
  • 100% новизни речі, оскільки товари у нас не підлягають поверненню.

Завжди будь стильною і #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур!

Сподобався комплект? Заходьте на наш сайт luxajour.com.ua і оформляйте своє перше замовлення!