купити панчохи

Панчішки тим і відрізняються, що закривають ноги не повністю, на відміну від колгот, які покривають ще й животик. Панчохи рекомендуємо поєднувати разом з поясом, а іноді навіть підв’язками. Саме при такій комбінації вироби ідеально будуть триматися на ногах весь день!

Панчішні вироби виготовляють з різних матеріалів: нейлон — це шикарна класика, але дещо незручна у повсякденному носінні. А ось панчохи жіночі з лайкри вважаються більш міцними і практичними, але від того не менш красивими! Пояс може бути з мережива, шкіри, шовку, сіточки — кожен з них по-своєму гарний! На Luxajour.com.ua хороший вибір панчіх і поясів до них. А ще не забудь підписатися на нашу сторінку в Інстаграм, щоб відразу дізнаватися про новинки!

Чому потрібно купити пояс для панчіх? І чим ще можна урізноманітнити свій гардероб?

Рекомендуємо купити пояс для панчіх, щоб забезпечити належну фіксацію на нозі. Тоді панчішки не сповзуть ні за яких обставин! Пояси комплектуються ремінцями зі зажимами, які й утримують панчохи.

Стандартно пояс для панчіх має 4 ремінця, але є моделі і по 6. Вони забезпечують суперфіксацію! Підв’язки, вони ж гартери, грають дещо іншу роль, але в чомусь схожу на пояс. Наш магазин білизни рекомендує прикупити пару таких штучок і в свій будуарний гардероб! Підв’язки у формі тасьми або гумки служать для підтримки панчіх у зоні стегна. Це така альтернатива поясу. Замовляй свій секрет сексуальності та жіночої чарівності у нас на сайті і #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур.

  • Одягни його на талію, закріпи.
  • Збери акуратно панчішки пальчиками, і натягни їх на ногу, обережно розправляй. І пам’ятай, що якісні і доступні панчохи купити в Україні можна у нас на сайті!
  • Закріпи їх на ніжках так, щоб матеріал знаходився між затискачем і кнопкою. Поверх пояса з панчішками можна надягати вже і трусики! Або, навпаки, дивись, як тобі зручніше.

Використовувати пояс просто:купити чулки недорого

У Люкс Ажур завжди шикарний вибір самих різних панчішних виробів і шикарних аксесуарів до них. Обіцяємо, ти будеш відчувати себе в них богинею! Вони підкреслюють сексуальність і жіночність кожної леді незалежно від статусу, віку та комплекції!

Запрошуємо тебе купити панчохи і не тільки з дивовижної колекції Lux Ajour!

У нашому салоні ти можеш купити панчохи і все необхідне до них за найпривабливішою ціною! Ми подбаємо про швидку доставку “Новою Поштою”: сьогодні замовляєш, через 1-3 дні насолоджуєшся вишуканою обновою!

При купівлі товарів на суму від 900 грн наш інтернет-магазин жіночої білизни дарує БЕЗКОШТОВНУ доставку! Створюй цікаві образи та грайливий настрій з нашою продукцією, та заощаджуй на шопінгу! Постійним покупцям знижка в 5% на регулярній основі на весь асортимент. Тепер купити панчішно-шкарпеткові вироби з вигодою можеш собі, подружкам і рідним!