Класична білизна – актуальна в усі часи, тому в гардеробі кожної модниці вона має бути обов'язково. Вважається, що прихильність до класики – ознака бездоганного хоча і консервативного смаку. Однак різноманітність доступних варіантів зараз настільки велика, а модні тенденції змінюються так часто, що буває складно зрозуміти, яку саме модель на вітрині можна вважати справжньою класикою.

Який можна бюстгальтер купити на Luxajour.com.ua?

В онлайн-магазині «Люкс Ажур» можна купити ліфчик з формованою або з м'якою чашкою. Перший варіант – класичний і відрізняється універсальністю, тому підходить жінкам з будь-яким типом грудей. Вибираючи такий фасон, представниці прекрасної статі дбають насамперед про свою зручність. Вироби забезпечують надійну підтримку і просто незамінні при носінні облягаючого одягу. Вони обов'язково займуть почесне місце у вашому повсякденному гардеробі.

Мереживні бюстгальтери купити від Люксжур

Мереживні бюстгальтери з м'якими чашками теж зараз в моді, адже вони зручні і не відчуваються на тілі. У таких моделях немає поролону, тканинних, силіконових або будь-яких інших вставок чи ущільнювачів.

В каталозі онлайн-магазина «Люкс Ажур» можна знайти величезну кількість різних моделей за доступною ціною. Від мінімалістичних спортивних ліфчиків до розкішних мереживних варіантів в різноманітних колірних варіаціях. Тут представлені вироби від перевірених брендів:

  • Ellen;
  • Donafen;
  • Obsessive;
  • Weiyesi;
  • Acousma;
  • Luna;
  • Lora Iris і ін.

Спортивні бюстгальтери купити можна з широкими бретелями. Вони зроблені з еластичних матеріалів, не затрудняють рухів, тому зможуть перетворити щоденні заняття спортом в комфортну і ефективну розвагу.

Мультибрендовий інтернет магазин нижньої білизни Lux Ajour – особливості вибору моделей

Купити бюстгальтер недорого можна в інтернет-магазині нижньої білизни в Україні. Щоб вибрати правильний варіант, необхідно зняти мірки за допомогою спеціальної стрічки і повідомити цифри нашим консультантам. Вони допоможуть підібрати розмір з точністю 99%, враховуючи особливості вашої фігури. Також ви можете скористатися розмірною сіткою, яка є у нас на сайті. У різних брендів розмірні сітки трохи відрізняються, тому при покупці ми рекомендуємо звернути на це увагу.

Ваше замовлення ми відправимо в день його оформлення. Безкоштовна доставка здійснюється при кінцевій сумі замовленні понад 900 гривень. Оплатити товари можна:

  • при отриманні у відділенні «Нової Пошти» (з передоплатою 100 гривень);
  • здійснивши переказ коштів на картку «Приватбанку».

Підписуйся на нашу сторінку в Instagram, щоб не пропустити трендові новинки і #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур!