Нижня білизна - важливий елемент гардеробу кожної дівчини. Ніщо так не додає впевненості в собі, почуття привабливості і самодостатності, як новий комплект брендового нижньої білизни. Збираючись на важливі переговори, співбесіда чи ділову зустріч, важливо відчувати себе досконалою. Одягнувши нижню жіночу білизну і Покрасувавшись відображенням у дзеркалі, можна зарядитись позитивною енергією на весь день.

Білизна під діловий костюм, вибрати в магазині Luxajour.com.ua

Від правильно підібраного білизни під діловий стиль, залежить настрій і продуктивність протягом робочого дня. На що варто звернути увагу, вибираючи білизну під діловий костюм, блузку або строге плаття?купити жіночу білизну

  1. Вибирайте зручний бюстгальтер. Чашечка повинна бути зручною і сидіти правильно на ваших грудях. Краще підбирати модель по вашій формі. Застібка не повинна тиснути або бути занадто вільною.
  2. Під прозору блузку або сорочку, яка просвічується краще одягати щільний бюстгальтер. Ні до чого виставляти тіло на загальний огляд в діловому оточенні. Купити красиву нижню білизну, яка не буде зухвалим, можна в інтернет-магазин нижньої білизни Люкс Ажур. В асортименті доступні стильні моделі, які елегантно підкреслять всі ваші достоїнства.
  3. Особливу увагу потрібно приділити вибору трусиків. Здавалося б, цей елемент гардеробу менш помітний оточуючим, тим не менше він може зіпсувати навіть самий ідеально підібраний образ. Вони повинні сісти по фігурі і не віджимати тіло. А якщо у вас є невеликий животик, коригувальний трусики від нашого магазину, то що вам потрібно. Так, ваше тіло буде стрункішим в обтягуючому плаття або спідниці -карандаш.
  4. Магазин брендового нижньої білизни Lux Ajour, також має в асортименті колготки. Під світлі наряди краще вибирати колготки в тон шкіри. Під темні спідниці, стилісти радять вибирати колготки в тон одягу або трохи світліше. До матеріалу також є деякі вимоги, які відповідають діловому етикету. Жіночі колготки в сіточку або різноманітні візерунки краще залишити для вечірніх заходів. Колготки без блиску і не щільні - ідеальний варіант.

Варіанти трусиків і бюстгальтера, які вигідно підкреслять твої лінії від Люкс Ажур

Підібрати потрібні комплект білизни для ділового образу можна на сайті lucajour.com.ua. Тут можна купити бюстгальтер або жіночі трусики окремо, або ж вибрати готовий комплект. Серед асортименту ідеально підходять:

  • Бюстгальтер Donafen з форменого чашкою. Модель доступна для різної форми грудей. Завдяки гладкій тканини, ідеально підійде під блузки, які просвічуються. В наявності бардо кольору.
  • Бюстгальтер Luna, можна носити також без бретель. Завдяки пуш ап і красивому вирізу, буде красиво виглядає в ненав'язливому декольте.
  • Також, можна купити ніжний бюстгальтер від фірми Acousma. Модель декорована мереживом зверху, при цьому без зайвого вульгаризма. Доступна в базових кольорах.
  • На низ серед жіночої нижньої білизни вибирайте трусики, які підходять вам по фігурі. Також, віддавайте перевагу базових кольорів. У нашому магазині є всі необхідні моделі від відомих брендів. Поспішай зробити замовлення і #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур.

Нижня жіноча білизна для ділового стилю, купити luxajour.com.ua

Купити нижню білизну в Україні можна швидко на сайті в інтернет магазині Люкс Ажур. Ми пропонуємо комфортні умови покупки. Оперативно обробляємо замовлення і відправляємо товар у день замовлення. Нижня білизна купити можна попередньо сплативши всю вартість товару банківською карткою або по передоплаті 100 грн післяплатою. Купити недорого нижню білизну високої якості тепер не проблема! А якщо ви не впевнені в розмірі, наші менеджери зможуть підібрати по вашим вимірам.