Важливо оформити свій образ не тільки зовні, але і зсередини. Для цього магазин брендової нижньої білизни Lux Ajour підготував для вас найкращі новинки і тенденції 2021 року. Кожна дівчина, може годинами проводити час біля дзеркала, розглядаючи своє відображення і налаштовуючись на позитивний і продуктивний день. Те, що нижню білизну не видно зовні, зовсім не означає, що можна безвідповідально ставитися до його вибору. Погано підібрана білизна може зіпсувати картину і навіть нанести шкоду для вашого здоров'я. Вибираючи білизну нижню, правильно підбирайте форму і розмір і тоді навіть ваші недоліки можна перетворити в достоїнства. М'які натуральні тканини з декорованим мереживом створюють твій ідеальний комплект. Ти можеш купити жіночу нижню білизну і створити базовий, практичний і повсякденний образ, ніжний або яскравий, який здатний підкреслити всю твою жіночність і наповнити магічною енергією.

Трендова нижня білизна від Люкс Ажур

Купити жіночу білизну

Для вас ми зібрали основні тенденції які в тренді в 2021 році.

Що стосується відтінків в моді дуже популярні як нейтральні, базові такі як беж, білий, чорний або нюд так і насичені кольори: червоний, рожевий або бордо. Яскраві відтінки ідеально підходять для особливих випадків. У повсякденному житті краще віддати перевагу пастельній гамі. Дизайнери створили цікаві моделі в таких кольорах як: смарагдовий, ліловий, червоний, марсала, порові, кремовий або пісочний.

Вибираючи нижню білизну комплект важливо також звертати увагу на матеріал. Неякісна синтетика здатна не тільки зіпсувати картинку, навіть самої трендової мереживної нижньої білизни, а й нашкодити вашому здоров'ю. Білизна, це та частина гардероба, яка контактує з тілом і тканина низької якості може викликати алергію, подразнення та інші шкірні захворювання. Рекомендуємо перед покупкою ознайомитися зі складом матеріалу. Сьогодні дизайнери рекомендують білизна з таких матеріалів як атлас, шифон, поліестер, поліаміду, оксамит, бавовна,.

Те, що стосується фасонів, тут також можна виділити основні тренди:

  • Вінтажна нижня білизна знайшла особливу популярність в 2021 році. Якщо ви бажаєте поринути в епоху минулого століття, то можна нижню білизну купити в подібному стилі. Інтернет-магазин нижньої білизни Lux Ajour підготував для вас кілька подібних моделей.
  • Також, для того щоб підкреслити свою жіночність варто придбати комплекти нижньої білизни в стилі прованс. Подібні моделі з мережива, декоровані квітковим принтом, можуть зробити ваш силует витонченим і неповторним.
  • А для занять спортом, важливо придбати нижню білизну Україна, яка комфортна і не сковує рухів. Для пошиття подібних комплектів використовуються матеріали, які дозволяють тілу дихати і вбирають вологу.

Чому варто купити жіночу нижню білизну саме у нас?

Весь асортимент товарів ви можете побачити на сайті Luxajour.com.ua. У нас тільки якісна нижня білизна, популярних брендів. У каталозі, ви знайдете нижню білизну України, яка відповідає гарячим тенденціям 2021 року. Наш консультанти підкажуть вам сучасні моделі, які не тільки стильні, але і ідеально підходять під ваш тип фігури. Крім того, вам підберуть модель за розміром за вашими мірками. #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур. Ми гарантуємо оперативну обробку замовлень і швидку відправку. Ваш комплект буде у вас вже через кілька днів.