Збираючись на ранкову пробіжку або тренування, потрібно мати спеціальний одяг і зручну білизну. Це може бути спортивний ліфчик або топ і трусики. Такі вироби повністю повторюють анатомічну форму тіла, тому дозволяють виглядати бездоганно навіть в спортзалі.

Спортивний бюстгальтер не сковує рухів, а також не має швів, що запобігає натиранню і подразненню шкіри. Над створенням цих елементів гардеробу працюють навіть відомі дизайнери, щоб дівчата могли виглядати стильно навіть під час звичайних тренувань.

Спортивна білизна на Luxajour.com.ua – стильно та зручно

Спортивна білизна жіноча забезпечує надійну фіксацію грудей в умовах підвищеної активності. Вона виготовлена із якісних та еластичних матеріалів, які:

Спортивна білизна жіноча білий комплект купити

  • приємні на дотик;
  • запобігають розмноженню бактерій і появі неприємного запаху;
  • добре поглинають вологу;
  • повітропроникні;
  • мають антистатичний ефект і гіпоалергенні властивості.

В інтернет-магазині «Люкс Ажур» можна знайти різні жіночі топи для занять активними видами спорту. Завдяки простому лаконічному крою, вони також стануть ідеальною основою для занять йогою, фітнесом і пілатесом. Вироби можна комбінувати з іншими елементами гардеробу, наприклад, з вільними напівпрозорими футболками. Представниці прекрасної статі все частіше вибирають прості і практичні речі, тому базові топи завжди популярні.

У каталозі представлені моделі різних кольорів (від пастельних до насичених) і розмірів (S, M, L), тому кожна модниця зможе підібрати собі модель, яка підходить її типу фігури і доповнить унікальний стиль. Насолоджуйся вдалою покупкою і #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур!

Як вибрати і купити спортивний бюстгальтер в магазині нижньої білизни Lux Ajour?

Спортивний бюстгальтер купити ви можете не тільки на сайті, але й на нашій сторінці в Інстаграм. Кожна річ, яка представлена в нашому каталозі, детально описана, є також фотографії товарів у всіх ракурсах. Важлива умова для вибору відповідної моделі – максимальна відповідність розміру. Досвідчені консультанти із задоволенням підкажуть вам який варіант обрати, щоб ви залишилися задоволені отриманим результатом. Постійні клієнти можуть розраховувати на знижку 5%, яка зробить покупку більш вигідною.

Доставка здійснюється за допомогою «Нової Пошти». Оплату можна здійснити двома способами:

  • переказ на банківську карту;
  • післяплата (потрібна передоплата 100 гривень).

Мультибрендовий інтернет магазин жіночої білизни Lux Ajour – це найкраще місце для онлайн-шопінгу! Ми подбали, щоб товари були доступними і якісними, а оформлення замовлення – швидким і комфортним.