Чи знаєте ви, скільки пар нижньої білизни у вас зараз? Так, на це питання важко відповісти. Але, можливо, на це і варто розраховувати, тому що важливо тримати досить велику колекцію. Розповідаємо, скільки пар білизни повинно бути в жіночому гардеробі насправді.

Скільки пар білизни повинно бути в жіночому гардеробі?

Вичерпання чистої нижньої білизни - це завжди зайві незручності. Зрештою, ваш запас - це те, що визначає, як довго ви можете обходитися без прання, й іноді вам потрібно розтягнути цей час.

Звичайно, на ваші індивідуальні потреби в нижній білизні впливає безліч факторів. Залежно від вашого доступу до пральні ви можете мати під рукою ще більше пар. Далі, при оцінці потреб в нижній білизні важливо враховувати свій спосіб життя. Людина, яка дійсно любить мінімалізм, може обійтися всього з 10 парами трусиків і дуже строгим графіком прання. З іншого боку, та, хто часто подорожує, може захотіти запастися парами і купити набір трусів жіночих, просто для деякого спокою, коли приходить час збирати речі.

Деяким ентузіасткам нижньої білизни подобається мати в колекції сто пар або більше, включаючи види трусиків жіночі найбільш екзотичних моделей. З іншого боку, деякі люди повністю відмовилися від ідеї носити спідню білизну. Але для більшості людей зручною кількістю під рукою буде близько 20 пар.

Жіночі трусики декілька пар Купити трусики

Згідно з дослідженням, у середньої жінки є 34 пари нижньої білизни, а це значить, що у них жіночі труси зазвичай є в арсеналі у безлічі варіантів. Звичайно, не всі трусики однакові, тому багато жінок поділяють ящик нижньої білизни на дві окремі колонки. По-перше, це труси жіночі у вигляді повсякденних пар бавовняних шортиків, які вона буде використовувати на день в офісі або на післяобідній чай зі своїми подругами. Друга стопка буде її «кращими» трусиками, які змусять жінку відчувати себе крутою, впевненою і сексуальною, що ідеально підходить для її романтичних починань. Тому, швидше за все, вам потрібно буде купити красиві жіночі трусики не тільки різних фасонів, але і категорій.

 

Не знаєте, яку вибрати пару нижньої білизни? Труси жіночі купити Люкс Ажур – ваш вибір!

Оновлення гардеробу нижньої білизни не проблема, якщо є інтернет магазин Lux Ajour. Тут ви можете купити труси жіночі на найрізноманітніший смак і під свої особисті потреби. У нас є такі категорії, як:

  • Стрінги;
  • Бразиліана;
  • Сліпи;
  • Шортики;
  • Коригувальні.

На даний момент в магазині діє акція - безкоштовна доставка при замовленні від 900 грн. Крім того, ми в цілому проводимо доступну цінову політику, тому купити жіночі трусики недорого не буде для вас проблемою.

Зробити своє замовлення ви можете на нашому сайті Luxajour.com.ua, але також ми чекаємо вас в нашому інстаграмі - www.instagram.com/luxajour

Цінуй різноманітність і #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур!