Зберігання бюстгальтера - важливе завдання, будь то в верхньому ящику або спортивній сумці. Як експерти по бюстгальтеру, ми тут, щоб допомогти вам подбати про себе, оскільки хороший стан вашого білизни впливає не тільки на образ, але і на загальне самопочуття. Lux Ajour розповідає, як саме слід дбати про свою нижню білизну.

Зберігання бюстгальтерів - критерії та лайфхаки

Пам'ятайте: краще зберігання означає більш довгий термін служби ваших улюблених бюстгальтерів і нижньої білизни - до того ж це набагато простіше, ніж ви думаєте.

Зберігання бюстгальтерів

В першу чергу, дайте бюстгальтеру можливість дихати. Як і більшості речей, бюстгальтеру потрібно вільне місце. Кращий спосіб зберігання бюстгальтерів, щоб вони не втрачали форму - покласти їх у верхньому ящику шафи так, щоб чашки лежали одна в одній, ніколи не складалися і не м'ялися.

Сортуйте бюстгальтери за кольором. Перед тим, як ліфчик купити і спростити його пошук щоранку після пробудження, розгляньте можливість організації верхнього ящика за кольором від найбільш світлого до найбільш темного. Це не тільки допоможе вам залишатися більш організованою, але і запобіжить розмиванню кольорів один на одному.

Піклуйтеся про свою білизну навіть в дорозі. Насамперед, бюстгальтер купити і засунути його в уже переповнений верхній ящик або валізу - однозначно ні. Коли ви подорожуєте, намагайтеся дотримуватися тих же правил бюстгальтера, що і вдома - не м'яти і не складати. Замість цього покладіть його в ящик або на рівну поверхню, як тільки доберетеся до місця призначення. Збираючи речі, пам'ятаєте: головне - підтримувати форму. Якщо ви покладете бюстгальтери на плоску поверхню, вклавши їх один в одного, ви можете покласти клубки шкарпеток усередину кожної чашки, щоб запобігти пошкодженням при транспортуванні.

Нарешті, для більшої зручності ви можете придбати спеціальні органайзери, з якими бюстгальтери завжди будуть зберігатися в чистоті і довго зберігати свій першорядний вид. Часто органайзери мають різні за розмірами відділення - скористайтеся цим, коли будете сортувати пуш-ап і тканинні бюстгальтери без кісточок. Купити бюстгальтер Україна - значить дбайливо поводитися зі своєю білизною і продовжувати життя вашої улюбленої речі на довгі роки.

Як складати бюстгальтери

Купити бюстгальтер Люкс Ажур - оригінально, зручно, практично

Інтернет-магазин Люкс Ажур вже більше 10 років займається продажем оригінальної і красивої білизни для жінок, орієнтуючись в найрізноманітніших моделях та фасонах, тому ми вам можемо запропонувати:

  • Комплекти білизни і бюстгальтери з формованою або м'якою чашкою;
  • Еротична білизна з шкіряними вставками або мереживами;
  • Трусики-стрінги, бразиліана, сліпи, шортики, коригувальні;
  • Домашній одяг - піжами, нічні сорочки, майки, топи;
  • Колготки, панчохи і аксесуари до них - пояси і підв'язки.

Також ми забезпечуємо кілька переваг роботи з нами:

 

  • На відміну від багатьох інших постачальників ми дотримуємося мультибрендовості, завдяки чому ви зможете у нас купити бюстгальтер або комплекти на будь-який смак.
  • Купівля будь-якого товару не займе у вас багато часу, а також ви можете бути на 100% впевненими, що купуйте абсолютно нову білизну, адже ми не займаємося поверненням замовлень.
  • Наша висока якість поєднується з доступними цінами, тому в нас завжди можна купити ліфчики недорого.

Повний каталог ви можете знайти на сайті Luxajour.com.ua, а кращі моделі - в нашому інстаграме www.instagram.com/luxajour

#Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур! і не соромся своїх смаків!