Існує помилкова думка, ніби власниці маленьких грудей не мають потреби в бюстгальтерах. Звичайно, великий і важкий бюст більш схильний до обвисання, але й скромні розміри також уразливі перед розтягуваннями, тому піклуватися про красу і здоров'я своїх грудей потрібно з самого раннього віку. Таким чином, вибрати відповідні бюстгальтери для маленьких грудей - важливе та непросте на перший погляд завдання.

 

Бюстгальтери для маленьких грудей: кращі категорії моделей

Жіночі бюстгальтери в інтернет магазині

Якщо ви збираєтеся купити ліфчик Україна маленького розміру, то для початку вам необхідно зняти мірки, щоб дізнатися свої форми:

  1. обхват грудної клітки під молочними залозами;
  2. обхват в точці, що найбільше виступає.

Різниця між більшим і меншим значенням вимірювань - це повнота грудей. Якщо ця різниця 10 см і менше, то у вас дійсно маленькі груди - вам потрібно бюстгальтер з чашкою AA.

Яка форма бюстгальтера для маленьких грудей вважається найбільш підходящою? Розглянемо моделі, які найбільше підходять докладніше.

  • Класичний бюстгальтер. Його варто вибирати при нормальній посадці грудей, якщо молочні залози розставлені широко, цей варіант буде не дуже зручним.
  • Пуш Ап - ці бюстгальтери, які піднімають груди наверх за рахунок вставок, є одними з найбільш популярних. Але якщо груди дуже маленькі та щільні, то очікуваного результату можна не досягнути.
  • Моделі на кісточках. Плюси - хороша підтримка грудей, мінуси - потрібно уважно вибирати модель, оскільки ліф може тиснути на молочні залози.
  • Із застібкою між чашками. Бюстгальтер для маленьких грудей, в якому застібка розташована спереду - це ідеальний варіант для широко розставлених молочних залоз.
  • М'який. Ці моделі забезпечують менший рівень підтримки, ніж з жорстким каркасом, але такий ліфчик для маленьких грудей буде цілком прийнятним для власниць розміру AА.
  • Безшовний. Жінки все більше прагнуть бюстгальтер купити без швів, оскільки такі товари комфортні і не помітні під одягом. Головний плюс безшовних моделей - можливість для повсякденного носіння.
  • Бралетт. Дана модель не має виділених чашок, зовні вона схожа на коротку майку та ідеально підходить для маленьких грудей.
  • Спортивний. Тренування будуть сприяти розтягуванню зв'язок і обвисанню грудей без спеціальних бюстгальтерів, тому навіть жінкам з маленькими грудьми потрібно ліфчик купити для занять спортом.
  • Силіконовий. Це найбільш відкритий варіант бюстгальтера - без лямок і планок на спині - тому його можна надягати з сукнею з вирізом на спині або відкритими плечима.

Усі ці категорії можна придбати в магазині Lux Ajour.

 

Купити бюстгальтер Люкс Ажур - придбати брендовий товар

Рішення купити бюстгальтер в Люкс Ажур має кілька важливих переваг:

  1. Мультибрендовість проекту.
  2. Зручні умови доставки та оплати через відділення Нової пошти. Якщо ви робите замовлення вперше, можете внести передоплату і оплатити решту післяплатою.
  3. Магазин нижньої білизни Люкс Ажур не має можливості повернення товару, тому ви можете бути впевнені що купуєте дійсно нову річ.
  4. Наші консультанти допоможуть вам підібрати розмір - для цього вам потрібно сантиментром заміряти свої форми, і ми вам допоможемо.
  5. Краща ціна на ринку серед тих, хто продає нижню білизну Україна.

Великий вибір бюстгальтерів можна подивитися на сайті Luxajour.com.ua, а також ми запрошуємо вас в наш інстаграм - www.instagram.com/luxajour.

# Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур - відчувай себе по-новому!