Жіноча мереживна білизна - універсальний спосіб стати привабливішою за одну мить. Ні для кого не секрет, що нижня білизна може бути сексуально привабливою і впливати на романтичних партнерів, іноді навіть більше, ніж оголене тіло. Але багато людей, що носять нижню білизну, люблять одягати красиву нижню білизну виключно для себе, без будь-якого партнера. Давайте розглянемо деякі важливі особливості однієї з найпопулярніших категорій нижньої білизни, щоб жіночі мереживні труси купити Україна максимально вдало.

 

Мереживні трусики - з яким одягом варто носити

Батьківщиною мережива вважається середньовічна заможна Венеція, але не Париж, який в той час істотно поступався італійським містам в модних тенденціях. Венеціанське мереживо особливо часто замовляли англійці і французи - наприклад, до церемонії коронації. У середньовічних цехах від початку і до кінця створювалися тканини з найтонших ниток, які називали «reticella» - в перекладі «сіточка». Спочатку мережива мали тільки геометричний орнамент, але в XVI столітті в Італію потрапляють південно-східні мотиви, тому з'являється знайома всім в'язана мереживна тканина.

Купити жіночі мережевні труси Україна

Гармонійне поєднання нижньої білизни з образом і одягом - непросте мистецтво, яке потребує певних знань про дизайн. Давайте відзначимо, як і з чим можна носити труси жіночі мереживні:

  • Білизна повинна бути в міру яскравою. Краще відмовтеся від екстраординарних забарвлень, щоб не виглядати занадто вульгарно. Однотонні мережива чорно-білого або бежевого відтінків - завжди доречна класика.
  • Дотримуйтесь балансу і гармонії. Мереживо - це вишуканість і кокетство, тому змішання стилів не вітається. Наприклад, не варто носити трусики жіночі мереживні зі спортивним стилем або casual.
  • Одягаючи мереживні трусики під надто облягаюче вбрання, стежте за тим, щоб обриси білизни не були помітні на одязі. Вироби з підкладкою - ідеальний вихід для не надто фактурного мережива і створюють враження акуратного облягання.
  • Мереживні труси з завищеною талією і елементами корсету вигідно приховають ваші зайві сантиметри та підкреслять переваги вашого силуету.
  • Враховуйте правильний розмір. Не допускайте, щоб невідповідний розмір трусиків непривабливо деформував ваше тіло і відбивався на вигляді одягу.

Крім того, є певний рівень турботи і любові до себе, який проявляється в покупці красивих ажурних комплектів або трусиків, особливо коли ніхто інший не може цього побачити, тому що жінки буквально роблять це тільки для себе, тому трусики мереживні купити для них - спосіб стати впевненіше і покращити свій настрій.

 

Купити мереживні труси недорого Люкс Ажур - просто і з задоволенням

Якщо вас цікавить по-справжньому витончена й елегантна мереживна білизна, наш магазин нижньої білизни Lux Ajour радий надати вам широкий вибір ажурних трусиків, комплектів і бюстгальтерів. Ми постійно оновлюємо асортимент, тому у нас завжди актуальні і стильні моделі. Крім того, з огляду на нашу високу якість, ви завжди можете у нас купити мереживні труси недорого.

Щоб не упустить найгарячіші новинки, запрошуємо вас в нас інстаграм - www.instagram.com/luxajour.

#Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур - розпали в собі сексуальність!