Стильна нижня білизна для нареченої – важливий елемент образу, який прихований від сторонніх очей, але від нього залежить комфорт в такий напружений і насичений день. У ній дівчина зможе відчути себе красивою і жіночною. Правильно підібрані трусики і бюстгальтер будуть підкреслювати достоїнства фігури і приховувати її недоліки.

Як вибрати ідеальну весільну нижню білизну?

Вибираючи нижню білизну під весільну сукню, необхідно враховувати:

купити нижню білизну під весільну сукню

  • Колір. Жіночої білизни комплект повинен бути максимально зручним, а його контури – не видно під нарядом. Одне з найкращих рішень – тілесний набір. Також можна вибирати всі ніжні відтінки.
  • Фасон. Для елегантної сукні з вирізом на спині можна підібрати бюстгальтер-трансформер. Пуш-ап з поролоновими чашками і кісточками – для моделі з неглибоким декольте або ж з трикутним вирізом. Балконет зі знімними бретелями можна сміливо комбінувати з відкритим верхом. Він дуже комфортний, а головне – непомітний.

Якщо говорити про трусики, то серед величезного розмаїття моделей краще вибрати набір з стрінгами або з безшовним сліпами. Ще один зручний варіант – трусики-бразиліана з низькою талією.

В українському інтернет-магазині нижню білизну недорого можна придбати класичну чи з різними декоративними елементами. На Luxajour.com.ua є стильні екземпляри від багатьох популярних брендів (Balaloum, Ellen, Donafen, Acousma, Lora Iris і ін.), які прикрашені мереживом, стрічками, бантами.

Вибери правильну весільну нижню білизну в інтернет-магазині самостійно чи скористайся допомогою консультантів і #Чувствуй_себя_уверенней_с_Люкс_Ажур!

Купити комплекти нижньої білизни в мультибрендовому онлайн-магазині «Люкс Ажур»: вигідні умови оплати і швидка доставка

Придбати комплекти нижньої білизни можна, зробивши всього кілька кліків. Оформити заявку можна на сайті магазину білизни або на сторінці в Інстаграм. Це займе всього пару хвилин. При необхідності професійні консультанти допоможуть покупцям комплект білизни купити відповідного розміру.

Наші співробітники обробляють всі онлайн-замовлення дуже швидко. Вироби відправляються в день оформлення замовлення. Доставка жіночої білизни з інтернет магазину Lux Ajour здійснюється по всій території України. Клієнт може забрати свою посилку в найближчому відділенні «Нової Пошти». Вартість пересилання розраховується відповідно до тарифів компанії-перевізника. При замовленні товарів на суму від 900 гривень, вони доставляються за наш рахунок. Оплатити онлайн-замовлення можна при отриманні у відділенні після огляду, але обов'язкова умова – передоплата 100 гривень. Також доступна оплата на картку «Приватбанку».

При покупці ви маєте враховувати, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України, бюстгальтери и трусики поверненню або обміну не підлягають, тому можете бути впевнені, що точно отримаєте нову річ.